Aktualitások

ÜNNEPI SÜTI SÜTÖGETÉS 2017.12.09-én 14:00-18:00-ig

Ünnepváró főzőtanfolyam sorozatom lezárásaként 2017.12.09-én szombaton 14 órától az ünnepi ebédek, vacsorák megkoronázását szolgáló makrobiotikus/vegán desszerteket készítünk. Az itt készülő desszertek kizárólag természetes, növényi és glutén mentes alapanyagokat tartalmaznak. Édesítésre...
>

ÜNNEPI MENÜ MAKROBIOTIKUS FŐZŐTANFOLYAM 2017.11.25-én 14:00-tól 18 óráig

Növember 25-én, szombaton már a közelgő ünnepekre gondolván készítünk el, egy klasszikus, ünnepi ételekből álló menüsort, amely a következőkből áll: Előétel gyanánt: Ünnepi magvas kenyér (Glutén Mentes) mustáros hagymakrémmel Főételként: Vegán töltött káposzta (tempeh-vel készítjük) Desszertként:...
>

A RIZS MAKROBIOTIKUS FŐZŐTANFOLYAM 2017.11.18-án 14 órától 18 óráig

November 18-án, szombaton 14 órától a legkiegyensúlyozottabb, legteljesebb gabonával, azaz különféle rizsekkel, a rizs beltartalmi értékeivel, és testünkre-lelkünkre gyakorolt hatásaival ismerkedhetsz meg elméletben és gyakorlatban egyaránt. Számtalan rizsfajta létezik, és tulajdonképpen bármilyen...
>

Eseményregisztráció

Kérlek, add meg az alábbi információkat: