Kedvenc epres desszertjeimet és salátáimat osztom meg veled ezen a tanfolyamon. A tavasz legdekoratívabb, és leginkább ízletes gyümölcséből számtalan desszertet készíthetsz, de izgalmas eleme lehet egytálételeknek, salátaféléknek is. Gyere, és meríts ötleteket az eper kreatív felhasználására.
Ezen...
>
Friss, szezonális alapanyagokból készítünk egy könnyű tavaszi makrobiotikus/vegán glutén mentes menüt..
Olyan ételekkel ismerkedhetsz, amelyek elkészítése gyors, egyszerű, ízletesek, és táplálóak, mindemellett a tavasz frissítő energiáját hordozzák magukban. Főzés közben a tavasz alapanyagaival, a...
>
Azt mindenki tudja, hogy az algák a 'szuperételek' kategóriájába tartoznak. Kiváló fehérje, ásványi anyag és vitamin forrás, ráadásul fiatalít, megszépít, tisztít. Na jó, de mikor, hogyan, melyik fajtát, és mennyit egyek belőle?
Ezen a tanfolyamon megismerkedhetsz a legfontosabb ehető tengeri...
>
Tavasszal a természetben ismét minden felépül és kiteljesedik. A tavaszi lendület magával ragad, valami újnak a kezdete ez. Amit most elvetsz, azt aratod le majd később, de mondhatnám úgy is, hogy amibe most belefogsz, az könnyebben szökken szárba, valósul meg, hiszen a tavasz elevenen áramló...
>