Aktualitások

MELENGETŐ LEVESEK ŐSZRE-TÉLRE 2018.10.27-ÉN SZOMBATON 14:00-18:00-IG

Hűvös őszi napokon, zord téli estéken nélkülözhetetlen egy csésze jó forró leves. A levesek a makrobiotikus (gyógyító) konyha, hogy úgy mondjam főszereplői, hiszen a vízben összefőzött alapanyagok, energiája a felhasznált friss zöldségek erejét megőrizve, egymással elegyedik, összeérik, könnyen...
>

KÖLESBŐL FINOMAT FŐZŐTANFOLYAM 2018.11.17-ÉN SZOMBATON 14:00-TÓL 18:00-IG

A köles egy csodálatos relaxáló, melegítő, lúgosító hatású gabona. Ha hiszed, ha nem, hozzájárul a kreatív, leleményes gondolkodás kialakításához. Könnyen, gyorsan emészthető, gluténmentes, fehérjében gazdag gabona.. Gyulladáscsökkentő, a lép és hasnyálmirigy működésének kiegyensúlyozása révén...
>

SÜTŐTÖKÖSSÉGEK FŐZŐTANFOLYAM 09.29-ÉN, SZOMBATON 14 ÓRÁTÓL 18 ÓRÁIG

Őszi nagy kedvencem a sütőtök, amelyet bármely formában szívesen készítek, és fogyasztok el. Évente újabb és újabb receptekkel tartom meg ezt a tanfolyamot, hogy megmutassam a sütőtök változatos felhasználási lehetőségeit. A tanfolyam segítségedre lesz, hogy új ötleteket kapj ezen édes, napszínű...
>

Eseményregisztráció

Kérlek, add meg az alábbi információkat: